Engelsk-talende psykolog in Nord-Jylland og Midt-Jylland

Kontor i Aalborg, Randers, Aarhus & online.

Velkommen til min hjemmeside. Mit navn er Karleen Paquette.  Jeg er Amerikansk klinisk psykolog fra Los Angeles. Jeg er autoriseret i Danmark og USA og jeg har næste 20 års erfaring.  Jeg havde meget succes hjulpet mange mennesker med at komme igennem livets udfordringer.

Sprog: Engelsk og dansk 

Terapi med: Individuelt, par, grupper og personer hvor terapi er helt nyt for dem. Det er også muligt at have online terapi på Skype.

Hjælp med: Alle former for problemstillinger (bl.a. depression, angst, stress, lavt selvværd, kriser, forhold, arbejde, osv.)

Lokale:  Aalborg, Randers, & Aarhus– Jeg arbejder i forskellige kontor på forskellige dage om ugen–spørge mig for bestemt dag og tidspunkter.  Alle kontorer ligger i byens centrum og de har fri 2-timer parkering eller man kan nå til kontorer i 5-10 minutter fra busstation eller banegården.

Betaling: Bemærk at jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring (ydernummer). 

Man kan brug privat sygeforsikring: SOS, Prescriba, Dania, Møldrup, osv.  Ved medlemskab af Sygesikring Danmark har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. gang. Spørg mig for more information.

Egenbetaling: Jeg tilbyder også en 28% rabat (650kr) til studenter og andre som har en læge henvisning og kan ikke står på en long ventelist for en psykolog med den offentlige sygesikring (ydernummer). Spørg mig for mere information.

Gratis: 20min. konsultation– se hjemmeside for betingelser eller spørg mig for mere info.

Ingen ventetid